Mushkolaj tallet me dënimin ndaj Pal Lekajt: Nuk janë kurgjo për marakli të milionave

Gazetari Imer Mushkolaj ka ironizuar pas vendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë lidhur me dënimin e ish-ministrit Pal Lekaj, me 3 vjet e tetë muaj burgim për rastin e njohur si 53-milionëshi.

Mushkolaj ka shkruar se “3 vjet e 8 muaj nuk janë kurrgjë për marakli të milionave”.

Lekaj është dënuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe dëmtimit të buxhetit të Kosovës.

Rasti ka të bëjë me rastin e ndarjes së 53 milionë eurove shtesë konsorciumit “Bechtel&Enka” për ndërtimin e autostradës “Arbën Xhaferi”.

Gjykata shqiptoi edhe dënim plotësues për deputetin e Kuvendit të Kosovës, përmes së cilit ia ndalon për një periudhë prej tre vjet e gjashtë muaj ushtrimin e funksionit në administratën publike.

Në vitin 2018, Qeveria e Kosovës kishte ndarë 53 milionë euro shtesë për kompaninë në fjalë për punimet e autostradës Prishtinë – Hani i Elezit, për shkak të, siç kishte thënë Qeveria, dështimit të ekzekutivit të mëhershëm që t’i paguajë me rregull faturat.

Pas debateve të nxitura dhe dyshimeve të ngritura nga partitë opozitare autoritetet në Kosovë kishin nisur hetimet lidhur me ndarjen e 53 milionë eurove për konsorciumin “Bechtel&Enka.

Related Posts

Discover your home’s history with hidden Google Maps tool that lets you travel back in time

You might discover that your house has a hidden past. Did you know that Google Maps has a secret setting that lets you go back in time? Alright, it’s…

Madonna’s son claims he’s been forced to ‘scavenge’ for food after moving out of mom’s mansion

David is currently living in New York City with his girlfriend Madonna’s son claims he’s been ‘scavenging’ for food since he moved out of his mom’s mansion….

Donald Trump brutally responds after Joe Biden officially drops out of 2024 presidential race

It’s the sort of response you’d expect from Donald Trump Donald Trump has responded to Joe Biden’s announcement that he will be stepping down from the 2024…

24-year-old Bulgarian woman wants to have the biggest lips in the world

Everyone is beautiful in their unique way – and everyone being different is what makes the world such a colorful and amazing place. However, a big part…

UPS driver ‘crushed family dog’ after they hurled 55-pound package over garden fence

Naria Harutjunjan claimed the package accidentally hit her dog A woman has claimed that her beloved pup was killed after a package was thrown over her gate…

Mars rover accidentally discovers ‘mind-blowing’ substance that has scientists struggling to explain it

NASA has revealed its Curiosity Mars rover has made an ‘exciting’ discovery which ‘shouldn’t be there’ NASA’s Curiosity Rover has discovered a ‘surprise’ substance on Mars which…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *