Vesa Luma befason: Në Zelandë të Re mbledhja e prindërve mbahej me bikini në pishinë

Këngëtarja e njohur shqiptare Vesa Luma është rrëfyer për përvojat e saj gjatë qëndrimit në Zelandë të Re.

Pas një periudhe të gjatë, Vesa së bashku me bashkëshortin dhe djalin e tyre Lian, kanë vendosur të kthehen në Shqipëri dhe Kosovë.

Ajo tregoi një histori qesharake që i kishte ndodhur gjatë jetës së saj në Zelandën e Re.

Liani, djali i Vesës, i kishte kërkuar asaj të shkonte në mbledhjen e prindërve në shkollën e tij dhe, si një detaj i vogël, të merrte me vete rrobat e banjës. Me një keqkuptim të thjeshtë, Vesa mori rrobat e larjes të djalit të saj, duke menduar se kishte qenë një kërkesë personale për të birin. Imagjinata e saj përballoi një realitet krejt tjetër kur mbërriti në shkollë dhe mësuesja e ftoi të shkonte pas objektit në pishinë, ku prindërit e tjerë po prisnin të veshur me rroba banje dhe shijonin një ‘barbique’ bashkë me fëmijët e tyre.

“Nuk e prisja që një mbledhje prindërish të përfundonte në pishinë me një barbique të përbashkët. Ishte një ndjesi e mrekullueshme dhe tregon shumë për kulturën dhe njerëzit në Zelandë të Re”, tha Vesa.

Related Posts

Discover your home’s history with hidden Google Maps tool that lets you travel back in time

You might discover that your house has a hidden past. Did you know that Google Maps has a secret setting that lets you go back in time? Alright, it’s…

Madonna’s son claims he’s been forced to ‘scavenge’ for food after moving out of mom’s mansion

David is currently living in New York City with his girlfriend Madonna’s son claims he’s been ‘scavenging’ for food since he moved out of his mom’s mansion….

Donald Trump brutally responds after Joe Biden officially drops out of 2024 presidential race

It’s the sort of response you’d expect from Donald Trump Donald Trump has responded to Joe Biden’s announcement that he will be stepping down from the 2024…

24-year-old Bulgarian woman wants to have the biggest lips in the world

Everyone is beautiful in their unique way – and everyone being different is what makes the world such a colorful and amazing place. However, a big part…

UPS driver ‘crushed family dog’ after they hurled 55-pound package over garden fence

Naria Harutjunjan claimed the package accidentally hit her dog A woman has claimed that her beloved pup was killed after a package was thrown over her gate…

Mars rover accidentally discovers ‘mind-blowing’ substance that has scientists struggling to explain it

NASA has revealed its Curiosity Mars rover has made an ‘exciting’ discovery which ‘shouldn’t be there’ NASA’s Curiosity Rover has discovered a ‘surprise’ substance on Mars which…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *